Next
Previous

Restoran «Feniks» se nalazi u sklopu poslovne zone «Podi» u Dugopolju ( na izlazu iz Splita prema autocesti Split-Zagreb). U sklopu restorana Feniks nalaze se caffe bar, restaurant te tri sale za razne prigode kapaciteta (150, 250, 500 osoba)
Ispred objekta nalazi se veliki parking.
Restoran «Feniks» posebno je specijaliziran za proslave vjenčanja, krštenja, pričesti, krizme kao i za poslovna druženja i prezentacije.
Nudimo različite vrste menua, prema Vašem izboru i željama. Također, nudimo i mogućnost dekoriranja sala prema Vašim željama.

Ponuda:

ORGANIZACIJA SVEČANOSTI
Restoran «Feniks» nudi Vam mogućnost organizacije vjenčanja do 900 uzvanika.
U prekrasnom ambijentu naših sala nudimo Vam bogati svadbeni stol i menu prema Vašem izboru. Profesionalno i stručno osoblje s višegodišnjim iskustvom. Bogat izbor kvalitetnih i vrhunskinh vina. Veliki plesni podij.
Naš pristup najvažnijem događaju u životu želimo s Vama obraditi do zadnjeg detalja.
Obratite nam se s povjerenjem i zajednički ćemo isplanirati sve detalje: jelovnik, uređenje sale, ukrase,...
Neka Vaše vjenčanje bude nezaboravno!

CATERING:
Restoran «Feniks» pruža Vam usluge cateringa temeljenog na kreativnosti i profesionalizmu. Bogatstvo okusa pretvaramo u maštovite plate, raskošne buffete i slasne deserte. Ostvarujemo individualni pristup Vašim željama i zamislima, te svojom kvalitetnom uslugom i kulinarskim umijećem obogatit ćemo Vaše domjenke (vjenčanja, krštenja, poslovne satanke,...) na zadovoljstvo Vas i Vaših gostiju.
Za sve detaljne informacije obratite nam se, te će Vas naše ljubazno osoblje uputiti i dogovoriti sastanak gdje će te izraziti Vaše želje koje ćemo mi sa zadovoljstvom ispuniti

KONTAKT:
Restoran «Feniks»
Matice hrvatske 5
21204 Dugopolje

tel. 021 655 625
mob: 098 9381 681
099 3117 855